L'INS Fort Pius és membre de la xarxa Bcn Escoles+Sostenibles. La comissió ambiental del centre està formada per alumnes, professorat i famílies que proposen, dissenyen i porten a terme accions relacionades amb la protecció del medi ambient, hort escolar, gestió i prevenció de residus, estalvi d'energia i defensa de les cultures indígenes en perill. En aquest blog podreu veure tot el que anem fent.
Etiquetas
- Aigua
- ApS Hort Fort Pienc
- Banc dels Aliments
- Basses
- Biodiversitat
- Canvi climàtic
- Ciència Ciutadana
- Consum responsable
- Economia circular
- Energia
- Fort Pienc
- Geocatxing
- Grups Medi ambient
- Hort
- Malbaratament alimentari
- Medi ambient. Campanyes
- Mobilitat sostenible
- Mobilitza't per la selva
- Mobiliza't per la selva
- Notícies
- Observadors de la platja
- ODS
- Plantes
- Pobles indígenes
- Portes obertes
- Ràdio Medi ambient
- Raíces y Brotes
- RECICLATGE
- Residus
- Resiuds
- Setmana Bio
- Soberania alimentària
- Soroll
- Sostenibilitat
- Terra
- Tinguem cura del planeta
domingo, 12 de marzo de 2017
ESPANTAOCELLS RECICLAT A L'HORT DE FORT PIENC. MÉS ApS!
ApS Hort de Fort Pienc - 7.3.17 by Slidely Slideshow
Dimarts passat, a l'hort de Fort Pienc, vam fer un espantaocells amb roba vella que va portar la Nora i garrafes d'aigua que ens van portar els companys de Medi ambient de 2n d'ESO. Ens va costar, però entre tots vam anar solucionant els problemes tècnics, amb imaginació, i al final va sortir un espantaocells que segur que espantarà a més d'un.
Altres feines que vam fer a l'hort: podar les enfiladisses de la reixa. Amb totes les branquetes apilades es farà una foguera per fer la primera calçotada de la temporada. També vam transportar terra a la parcel·la que la setmana anterior es va preparar amb fems, i vam continuar desbrossant els camins. El veí Diego va estar al racó del compostador, amb alguns companys que van tallar les restes vegetals en trossos més petits per facilitar el procés de compostatge.
Autoria: Diego.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario