A Catalunya es malbaraten cada any 760 mil tones de menjar, la major part abans d'arribar al consumidor. Però, quan hi arriben, el malbaratament continua. Què està passant amb la indústria del menjar?
L'INS Fort Pius és membre de la xarxa Bcn Escoles+Sostenibles. La comissió ambiental del centre està formada per alumnes, professorat i famílies que proposen, dissenyen i porten a terme accions relacionades amb la protecció del medi ambient, hort escolar, gestió i prevenció de residus, estalvi d'energia i defensa de les cultures indígenes en perill. En aquest blog podreu veure tot el que anem fent.
Etiquetas
- Aigua
- ApS Hort Fort Pienc
- Banc dels Aliments
- Basses
- Biodiversitat
- Canvi climàtic
- Ciència Ciutadana
- Consum responsable
- Economia circular
- Energia
- Fort Pienc
- Geocatxing
- Grups Medi ambient
- Hort
- Malbaratament alimentari
- Medi ambient. Campanyes
- Mobilitat sostenible
- Mobilitza't per la selva
- Mobiliza't per la selva
- Notícies
- Observadors de la platja
- ODS
- Plantes
- Pobles indígenes
- Portes obertes
- Ràdio Medi ambient
- Raíces y Brotes
- RECICLATGE
- Residus
- Resiuds
- Setmana Bio
- Soberania alimentària
- Soroll
- Sostenibilitat
- Terra
- Tinguem cura del planeta
No hay comentarios:
Publicar un comentario