miércoles, 25 de enero de 2017

APRENENTATGE-SERVEI A L'HORT DE FORT PIENC


Avui dia 24 de gener hem començat l'activitat d'aprenentatge-servei a l'hort de Fort Pienc, un hort comunitari autogestionat pels veïns. Quan hem arribat, el que hem fet ha estat presentar-nos. Després hem tingut la idea de fer un espantaocells, que no sé si el farem, perquè els ocells també tenen la seva funció a l'hort.
La primera activitat ha consistit a fer tres equips, cada equip tenia tres cartells amb el nom d'una planta: calçots, escarola i sàlvia. Hem hagut de trobar-les.
La segona activitat ha consistit també a fer tres equips, cada equip amb un paper amb el nom de cinc eines i en menys de tres minuts hem hagut de trobar-les. Quan han acabat els tres minuts, cada persona havia d'escollir una eina i dibuixar-la i després explicar per a què servia.
Hem descobert que a les baboses i els cargols els atrau l'olor de la cervesa i cauen a les trampes, que es fan posant cervesa a un pot buit de iogur.
Ens ho hem passat molt bé i hi tornarem cada dimarts a la tarda durant aquest trimestre. Segur que aprendrem moltes coses!
Autoria: Cristian, 3r D.

A classe vam fer un mural amb els dibuixos que vam fer aquell dia de les eines de l'hort.


1 comentario:

  1. Nosaltres hem estat encantats de compartir l'hort amb vosaltres, segur que tots junts aprendrem moltes coses. Si teniu alguna idea o us agradaria fer alguna cosa en particular ens ho dieu, intentarem ajudar-vos. M'encanta el video i el reportatge. Fins dimarts.

    ResponderEliminar