sábado, 29 de abril de 2017

HEM ESTRENAT EL NOU HORT!







Ahir vam omplir de bona terra i compost les jardineres que vam acabar de construir abans de Setmana Santa, i ens vam posar a plantar tot el que ens van enviar des del viver "El huerto del Abuelo", a Conill de la Frontera (Càdis), a través del seu "Proyecto huerto" de foment de creació d'horts escolars: http://www.elhuertodelabuelo.es/blog/proyecto-huerto/. En total, 140 planters de tomàquet, pebrot, albergínia, carbassó, cogombre, pastanaga, enciams, a més de plantes aromàtiques: menta, farigola, orenga, maduixes, julivert i estèvia. També vam plantar les 35 plantes d'Escoles+Sostenibles, que estaven destinades a l'hort vertical, mentre esperem que ens confirmin la seva instal·lació.
Teníem tant planter, que vam haver d'afegir a l'hort capses de fruita i diferents recipients per poder plantar-ho tot. Fa molt de goig i estem molt contents!
L'hort de Fort Pius s'ha fet realitat gràcies a un munt d'alumnes de tots els cursos de l'ESO i alguns professors que hi han col·laborat, especialment la professora Eva València, que ha dirigit la construcció de les jardineres, juntament amb el professor col·laborador Maurici Sabàs. Cal agraïr també la col·laboració de l'aula de suport i del professor Fèlix Zamorano, que sempre que ha estat necessari han donat un cop de mà. I agraïm també a l'AMPA la col·laboració en la recollida de les plantes d'Escoles Sostenibles i als veïns de l'Hort de Fort Pienc, que ens van ajudar a transportar el substrat fins a l'institut. Moltes gràcies a tothom.


No hay comentarios:

Publicar un comentario