domingo, 19 de noviembre de 2017

SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS 2017


Des de Fort Pius ens sumem a la Setmana Europea de Prevenció de Residus 2017 amb un munt d'accions:

1. Mercat d'intercanvi d'objectes: dia 22 de novembre a l'hora del pati. Podeu portar els objectes que ja no utilitzeu (llibres, roba, jocs de taula...) a l'aula de suport. Allà us donaran punts que podreu bescanviar el dia 22 per altres objectes. 

2. Pla de prevenció de residus: durant aquest mes estem realitzant la diagnosi dels residus que es generen a l'institut en cadascun dels espais (aules, despatxos...). Els alumnes de medi ambient estan fent-ne la quantificació i aviat tindrem dades. Pensarem accions per solucionar el problema i les posarem en pràctica.

3. El punt JIP proposa una acció amb 3r ESO R: recollir durant la setmana els residus que genera aquell grup a l'hora de l'esmorzar i quantificar-los. Després pensaran què es pot fer per reduir la quantitat de residus generats i ho posaran en pràctica.

4. Campanya de recollida de mòbils en desús "Mobilitza't per la selva", de la Fundació Jane Goodall. Els alumnes de Cultura i valors ètics de 1r d'ESO han reprès la campanya que ja fa anys que s'està duent a terme a l'institut. Passaran per les classes a recordar la campanya, prepararan un nou cartell i una nova caixa de recollida pel vestíbul. 

Bona Setmana de prevenció de residus!

No hay comentarios:

Publicar un comentario