sábado, 27 de enero de 2018

TOT A PUNT PER AL TINGUEM CURA DEL PLANETAEl Tinguem Cura del Planeta és un procés educatiu que convida a joves de tot el món a reflexionar i actuar per millorar el planeta. A través d’aquest projecte es busca el compromís i la responsabilitat dels joves a superar la crisi social i ambiental mitjançant la reflexió, el debat i la participació. 
Ens trobarem a la Casa del Mar de Barcelona uns 125 joves de 31 centres educatius de tot Catalunya, dels quals 11 som de Barcelona: Col·legi Pare Manyanet, Col·legi Sant Ramón Nonat, Escola Els Arcs, Escola Frederic Mistral, Escola Parroquial Sant Medir, Escola Pia Sarrià-Calassanç, Escola Vedruna Gràcia, Institut Fort Pius, Institut Joan Brossa, Institut Pau Claris i Institut Viladomat.
Durant la jornada es realitzarà una fira d’experiències en la qual presentarem el pòster que hem estat preparant al llarg d’aquests mesos. Hi haurà un seguit de tallers d’educomunicació per aprendre diferents tècniques comunicatives (a través de la cançó, la creació d’un manifest, la facilitació gràfica i la dansa) i exposar les conclusions de la Conferència i donar-ho a conèixer als representants polítics.
Com a resultat d’aquesta conferència es farà l'elecció dels representants delegats i delegades que aniran a la propera Conferència Estatal. Tot plegat esperem que sigui una jornada molt profitosa i enriquidora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario