El 9 de gener, Ecovidrio, una entitat sense ànim de lucre que s'encarrega de reciclar el vidre, va guardonar amb el premi a la "Personalitat Ambiental de l'any 2016" a la doctora Jane Goodall, per la seva incansable tasca a favor de la protecció i conservació dels ecosistemes i la biodiversitat. Aquí teniu un petit vídeo resum de l'acte:
Per això, amb el grup de Medi ambient de 2n ESO, vam preparar per a la Jornada de les Portes Endins de l'institut, una activitat de reutilització d'envasos de vidre proposada per un grup d'alumnes. Es tracta de decorar envasos de iogur de vidre amb paper de diari i cordills, si hi posem una espelma a dins, ja tenim un detall decoratiu càlid i senzill per a les nostres llars. Aquí teniu les fotografies de l'activitat, veureu què bé que van quedar:
Reutilització d'envasos de vidre a INS Fort Pius by Slidely Slideshow
L'activitat també es va basar en informar de la cadena de reciclatge del vidre, a partir de la següent presentació:
L'INS Fort Pius és membre de la xarxa Bcn Escoles+Sostenibles. La comissió ambiental del centre està formada per alumnes, professorat i famílies que proposen, dissenyen i porten a terme accions relacionades amb la protecció del medi ambient, hort escolar, gestió i prevenció de residus, estalvi d'energia i defensa de les cultures indígenes en perill. En aquest blog podreu veure tot el que anem fent.
Etiquetas
- Aigua
- ApS Hort Fort Pienc
- Banc dels Aliments
- Basses
- Biodiversitat
- Canvi climàtic
- Ciència Ciutadana
- Consum responsable
- Economia circular
- Energia
- Fort Pienc
- Geocatxing
- Grups Medi ambient
- Hort
- Malbaratament alimentari
- Medi ambient. Campanyes
- Mobilitat sostenible
- Mobilitza't per la selva
- Mobiliza't per la selva
- Notícies
- Observadors de la platja
- ODS
- Plantes
- Pobles indígenes
- Portes obertes
- Ràdio Medi ambient
- Raíces y Brotes
- RECICLATGE
- Residus
- Resiuds
- Setmana Bio
- Soberania alimentària
- Soroll
- Sostenibilitat
- Terra
- Tinguem cura del planeta
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario